AM Groep eerste bedrijf in Nederland met de bronzen erkenning Investors in People (IiP)

23 november 2011
AM Groep eerste bedrijf in Nederland met de bronzen erkenning Investors in People (IiP)
AM Groep heeft in 2002 de keuze gemaakt om leerwerkbedrijf te zijn. Dit komt ook duidelijk tot uitdrukking in onze missie;
AM Groep stimuleert en ondersteunt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt om zichzelf te ontwikkelen met als doel het vinden van een zo regulier mogelijke arbeidsplaats.

Lees meer ...

Veiligheidscongres

25 oktober 2011
Op de avond van 15 november zal er voor ondernemers uit Haarlemmermeer een groots veiligheidscongres georganiseerd worden met als titel: ‘Onderneem de strijd tegen criminaliteit’. Tijdens de Week van de Veiligheid –elk jaar in week 41- maakte RPC Kennemerland, KvK Amsterdam en MKB Haarlemmermeer-Schiphol aan het begin van deze week bekend dat genoemde partijen dit congres voor ondernemend Haarlemmermeer zullen organiseren in het Raadhuis te Hoofddorp.

Lees meer ...

Nominatieronde voor ‘Beste Onderneming van Noord-Holland 2011/2012’ van start

11 oktober 2011
HAARLEM - Op 18 april 2012 wordt tijdens een grote feestavond in theater Philharmonie in Haarlem voor de zesde keer de prijs voor de ‘Beste Onderneming van Noord-Holland’ uitgereikt. Dit jaar met een extra categorie, speciaal voor kleine ondernemingen. Ondernemers kunnen zichzelf of collega-bedrijven vanaf nu nomineren voor de Ondernemingsverkiezing via de website www.ovnh.nl. De aanmeldingsronde sluit op 15 januari.

Lees meer ...

Haarlemmermeer 20e in MKB vriendelijkste gemeente verkiezing Noord-Holland

14 juni 2011
De gemeente Haarlemmermeer scoort provinciaal opnieuw niet best bij de verkiezing van ‘MKB vriendelijkste gemeente in Noord-Holland van 2010-2011’. Dat blijkt uit een grootschalig onderzoek van MKB-Nederland in samenwerking met het ministerie van economische zaken, Landbouw en Innovatie (EL&I) en HanzeConnect, waarin alle Nederlandse gemeenten op hun ondernemersklimaat zijn doorgelicht en waaraan bijna 16.000 mkb-ondernemers hebben meegewerkt. Regiodirecteur Fabian Nagtzaam maakte de winnende gemeente vandaag bekend.

Lees meer ...

Stede Broec MKB vriendelijkste gemeente Noord-Holland

14 juni 2011
De gemeente Stede Broec is de mkb-vriendelijkste gemeente van Noord-Holland. Dat blijkt uit een grootschalig onderzoek van MKB-Nederland in samenwerking met het ministerie van economische zaken, Landbouw en Innovatie (EL&I) en HanzeConnect, waarin alle Nederlandse gemeenten op hun ondernemersklimaat zijn doorgelicht en waaraan bijna 16.000 mkb-ondernemers hebben meegewerkt. Regiodirecteur Fabian Nagtzaam maakte de winnende gemeente vandaag bekend.

Lees meer ...

Haarlemmermeer duurste gemeente voor ondernemers

12 mei 2011
In een door de Kamer van Koophandel verricht onderzoek naar de ontwikkeling van de Onroerende Zaakbelasting (OZB) is de gemeente Haarlemmermeer binnen de Metropoolregio Amsterdam (MRA) -met 20 gemeenten in de regio- terug te vinden als duurste gemeente wat betreft de OZB lastendruk.

OZB tarieven

Lees meer ...

PVV favoriet bij ondernemers in Noord-Holland

1 maart 2011
Uit de voorlopige tussenstand van de ondernemersstemwijzer voor de Provinciale Verkiezingen blijkt 1 dag voor de verkiezingen dat de PVV veruit de favoriete partij is voor diegene die een stemadvies hebben opgevraagd via ondernemersstem.nl. MKB Noord-Holland, Kamer van Koophandel en VNO NCW West hebben de stemwijzer voor de provinciale verkiezingen de afgelopen weken online gehad.

Lees meer ...

Vervolg pilot Digitale Mobiliteit

26 januari 2011
Vervolg pilot Digitale Mobiliteit helpt MKB in en om Amsterdam bij overstap naar ‘Het Nieuwe Werken’.
De succesvolle pilot ‘Digitale Mobiliteit’ in de metropoolregio Amsterdam in opdracht van de Taskforce Ontspits krijgt een vervolg. Vanaf vandaag gaat een tweede pilot van start en kunnen MKB-bedrijven in 36 gemeenten in Amsterdam en omstreken zich inschrijven om kosteloos en laagdrempelig kennis te maken met ‘Het Nieuwe Werken’, ofwel, werken waar en wanneer je wilt.

Arrangement digitale mobiliteit en landkaart

Lees meer ...