Nominatieronde voor 'Beste Onderneming van Noord-Holland 2011-2012' van start

23 november 2011
Extra categorie voor kleine ondernemingen Op 18 april 2012 wordt tijdens een grote feestavond in theater Philharmonie in Haarlem voor de zesde keer de prijs voor de ‘Beste Onderneming van Noord-Holland’ uitgereikt. Dit jaar met een extra categorie, speciaal voor kleine ondernemingen. Ondernemers kunnen zichzelf of collega-bedrijven vanaf nu nomineren voor de Ondernemingsverkiezing via de website www.ovnh.nl. De aanmeldingsronde sluit op 15 januari.

Klik hier voor meer informatie

Lees meer ...

Duizenden Amsterdamse filerijders ontspitsen met nieuwe app

9 november 2011
Amsterdam, 8 november 2011 – Vandaag introduceert de Taskforce Ontspits, een initiatief van overheden en het bedrijfsleven in de metropoolregio Amsterdam, de FileWekker. Een unieke app die filerijders automatisch een signaal geeft wanneer zijn of haar route filevrij is. Met de app wil de Taskforce autoforenzen die in staat zijn om flexibel te werken, aanzetten om files te mijden en zo bij te dragen aan de bereikbaarheid van de metropoolregio Amsterdam. ABN AMRO, Dura Vermeer, HP, KPMG, TNT, UPC, Vodafone en VUmc bieden de app aan bij in totaal ruim 25.000 werknemers die dagelijks kostbare tijd verliezen door files. De app is gratis te downloaden voor iPhone en Android op www.FileWekker.com.

Lees meer ...

'Waar buit is, zijn altijd dieven'

4 november 2011
Het aantal winkelinbraken in de Haarlemmermeer daalt. Toch zijn jaarlijks nog steeds drie op de tien ondernemers slachtoffer van criminelen. Het Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing (RPC), Kamer van Koophandel en MKB Haarlemmermeer-Schiphol vinden dit te veel en houden dinsdag 15 november een veiligheidscongres in het raadhuis in Hoofddorp welke GRATIS te bezoeken is voor ondernemers.

Lees meer ...

Gerichte steun voor nederlandse ondernemers in het buitenland

29 juni 2011
Nederlandse ondernemers krijgen meer steun bij het benutten van kansen en oplossen van problemen op buitenlandse markten. De overheid zal daar alle mogelijke internationale contacten voor inzetten.
Dat staat in een brief aan de Tweede Kamer over het internationale economische beleid waarmee de ministerraad op voorstel van minister Verhagen van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie heeft ingestemd.

Lees meer ...

Uw geluid uit de regio

1 juni 2011
Voor het midden- en kleinbedrijf (MKB) worden vele evenementen georganiseerd waarop men contacten kan opdoen en zijn of haar relatie netwerk kan vergroten. Logisch want 99% van de bedrijvigheid in Nederland valt onder de noemer MKB. Deze noemer bestrijkt alle bedrijven van 0 tot 250 werknemers en is met recht dus de ruggengraat van de Nederlandse economie.

Lees meer ...

Bezuinigen in Haarlemmermeer

4 april 2011
De gemeente Haarlemmermeer moet structureel € 18 miljoen bezuinigen. U als ondernemer kent Haarlemmermeer als geen ander. U weet wat er speelt en leeft en wat minder of anders kan. Daarom vraagt de gemeente u mee te denken over de bezuinigingen. Meedenken kan op twee manieren.

Lees meer ...

Ondernemer Biesheuvel nieuwe voorzitter MKB-Nederland

1 maart 2011
Hans Biesheuvel wordt per 1 juni aanstaande de nieuwe voorzitter van MKB-Nederland. Het hoofdbestuur van de vereniging heeft vandaag besloten de 45-jarige ondernemer als de opvolger van Loek Hermans voor te dragen aan de Algemene Ledenvergadering, die in mei formeel over zijn benoeming beslist

Lees meer ...

Volop aan het werk! - Aansluitingen A4

24 februari 2011
De werkzaamheden voor het project Aansluitingen A4 zijn volop bezig. Met deze nieuwsbrief willen we u, als bewoner en/of gebruiker van het gebied, op de hoogte houden van de werkzaamheden voor de nieuwe N201. De nieuwsbrief verschijnt periodiek en informeert u over te verwachten werkzaamheden, omleidingen, afsluitingen en eventuele hinder die deze met zich meebrengt. Het gaat om werkzaamheden in de gemeente Haarlemmermeer die verband houden met de nieuwe aansluitingen op de A4.

Lees meer ...